Gezondheid

Wat moet een Coach doen?

Team coaching

Wat doet een coach? Als u op zoek bent naar een opleiding om uw team te verbeteren en uw eigen prestaties te verbeteren, is dit misschien iets voor u. Wat houdt team coaching in? Ervaring, kennis en vaardigheden.  Net zoals je naar de sportschool gaat, zet je trainingszorgen even opzij. Waardevoller dan je zorgen maken is leren. De beginnende en ongeschoolde trainers hebben veel ervaring met hun eigen gedachten over hoe te trainen, wat een klant zoekt, en hoeveel een klant mag verwachten. Met deze ruwe persoonlijke informatie zijn zij in staat om flexibel en productief veelbelovende resultaten te leveren.

Timing, Timing, Timing. Er is een tijd voor wat en een tijd om wat aan te pakken. Timing is meer dan denken op het uur, of extra tijd hebben op een zijspoor. Tijd is meer dan op het uur denken of één keer ‘s avonds. Timing dicteert wanneer de beslissing of manoeuvre moet worden gemaakt — voordat de groep is afgeleid, of nadat zij haar hoogtepunt heeft bereikt. Timing bepaalt wanneer een persoon op dat moment het meest geschikt is. Timing is een levensvatbare vorm van lead asking, aangezien de wens van het proces is om maximaal voordeel te halen uit uw klantenbestand. Timing is zeker de senioren van uw organisatie. Timing is ook een vitaal aspect van het ondersteunen van uw klantenbestand. Timing stelt u onbewust in staat betrokken en geïnformeerd te blijven naarmate de deadline nadert Een sneller proces kan een eenmalig voordeel zijn. Maar timing speelt een vitale rol in uw dagelijkse leiding van een team. Om een coherenter en grondiger proces uit te voeren, kunt u het zich niet veroorloven slecht voorbereid te zijn op de activiteiten van uw team.

Empathie en Leiderschap. Een team-coach is een rolmodel voor haar klantenbestand. Zij moet betrokkenheid tonen en goed kunnen luisteren. Hoewel het belangrijk is om goed te kunnen luisteren, is de beste coach degene die haar cliënten en zichzelf begrijpt. De beste coach moet haar eigen ervaring en begrip delen. Zij creëert discussiepunten en laat haar cliënt deze toepassen. Het is niet alleen een eigenschap van een baas die ze tentoonspreidt, maar ook een leiderschapseigenschap die ze meeneemt naar haar werk. Effectief teamwork vereist een sterke leider. Samen met je team ben je je eigen leider. Neem de leiding. Een solide en vastberaden teamleider stelt haar team in staat haar doelen te bereiken. De teamleider heeft de sleutel tot het componeren van deze mensen, besluiten als kandidaten voor succes.

Een proces: Het belangrijkste om te onthouden is dat er een proces nodig is om het begrip van knopen te verzekeren. Een proces is zo’n fundamenteel element van sociale orde, een maatstaf van waaruit alle individuen worden beoordeeld. De beste coaches kunnen u helpen het doel en de waarden van uw team op één lijn te brengen. De beste coaches creëren een proces, waardoor het voor iedereen gemakkelijker wordt om hetzelfde te doen.Het proces is inderdaad een combinatie van vele lagen. De criteria zijn vaak verschillend voor elk teamlid, maar ze moeten vibe en ondersteuning zijn voor het communicatieproces. Het proces helpt om meer groepsvertrouwen, relaties en een gedeelde visie op succes tot stand te brengen.

Soorten team coaching. Het is een duidelijk proces…een combinatie van vele componenten zoals: aan het praten, bezinning,  review, gezamenlijke bijwerking, en  verandering/adaptief coachen. een verbintenis en een workshop. Om het ijs te breken, creëer een context en gebruik een ontdekkingssessie om het proces te openen. Maak contact met de coach door uw eigen vertrouwdheid, om mensen uit hun traag-lerende routines te trekken en in de sessie te brengen, en de energie die door de oefening wordt gecreëerd zal een snelle verstandhouding creëren. Het proces duurt over het algemeen ongeveer 20-30 minuten en biedt een geven en nemen tussen de individuele coach en coachee. Het proces legt de waargenomen rollen, strategieën, en waarden van het team bloot. Het creëert doelgerichte aandacht. Deelnemers hebben ook de neiging weg te lopen met nieuwe perspectieven, verfrist en gerevitaliseerd, als resultaat.  een proces dat u helpt uw eigen sterke en zwakke punten te begrijpen, en dat u helpt actieplannen te ontwikkelen om deze sterke punten te benutten. een opleidingsproces dat zich richt op de agendapunten van het topmanagement en dat het team bruist van doelgerichtheid en energie.

Lees meer

Ondernemers coach