Uncategorized

Waarom je geen Coach moet doen

Man In Pak Jasje Naast Projector Scherm

Atleten, musici en artiesten zoeken regelmatig professionele hulp om hun concentratie, focus en prestaties te verbeteren. Zij maken er een gewoonte van hun therapeuten te bezoeken vóór een wedstrijd. Waarom zouden wij dan niet hetzelfde doen? Zij kunnen coaches inhuren om hen te helpen met het coachingsaspect. Veel topsporters presteren nog steeds beter met de hulp van een coach.

Huur een coach in – leer hypnose

Voor coaching moet een coach worden ingeschakeld. Eén op één werken met een coach is duizend keer gemakkelijker dan werken met een coach via de telefoon of in persoon. Nadat we de cliënt hebben voorgesteld, beginnen we meestal met het aanleren van hypnotherapie. We kunnen ons gewoon op elkaar afstemmen en leren zonder druk, want de cliënt hoeft zich geen zorgen te maken dat hij door ons beoordeeld wordt. Hij hoeft alleen maar te weten dat hij of zij veilig is, en in staat zal zijn om te ontspannen en het werk te doen, terwijl hij gerespecteerd wordt. Werk samen met je coach om Hypnotherapie te leren, wat ik leer is van onschatbare waarde. Een coach is een spiegel en een vriend.

Waarom betalen voor een coach?

1. Lokaal en gratis

Vaak willen studenten geen coach betalen omdat ze verhalen hebben gehoord van toylong, massage therapie, en andere vormen van therapie die hun leven hebben geruïneerd. Ik ken een vrouw die jarenlang af en toe een massagetherapeut bezocht, voordat die uiteindelijk ophield met die onzin. Een andere vrouw had een therapeut die haar achtervolgde en haar niet wilde verlaten. Ze kwam om die dame te redden, maar vandaag is ze een heroïneverslaafde die haar leven opnieuw ruïneert. Veel mensen proberen weg te komen van de pijn van hun problemen maar het blijkt weer een volledige vicieuze cirkel te zijn. Huur een coach in en schrijf een plan om je leven te veranderen voordat het in een oneigenlijke staat van verwarring verkeert.

2. Leraar

Een persoonlijke coach kan en zal je leven veranderen, en kan dat doen op een manier waarbij we niet neerbuigend doen over de therapeut, de drugshulpverlener of de maatschappelijk werkers. Waar zit de gemene deler? Het geeft antwoord op de vraag waarom je in zoiets zou investeren. Een van de grootste voordelen is de steun. Hij zal u in staat stellen de instrumenten te ontwikkelen om uw problemen onder ogen te zien, zodat ze niet langer de controle hebben over dit nieuwe leven dat u nu bezit. De coach zal u helpen u te concentreren op uw doelen, en hoe die te bereiken. Waar ligt zijn focus nu? Op jou. Zijn eerste prioriteit is uw welzijn en uw algehele geluk. Daarna kan de focus verschuiven naar hoe jij je leven beter maakt.

3. Het hele gezin

Een coach kan u helpen om het positief op te nemen. Hij kan u helpen om eventuele uitdagingen het hoofd te bieden, te bepalen wat u wilt bereiken en succes te visualiseren.

4. Niemand, behalve het gezin.

Een coach kan dit doen op een manier dat de familie er op een bepaald niveau voordeel bij heeft. Een gezin kan zich deze nieuwe levensstijl eigen maken en u helpen de steun en motivatie te krijgen om de kuur aan te gaan.

5. Vrienden

Veel mensen worden vrienden met hun coach omdat ze denken dat het een beetje is zoals hun vriend, met wie hij één op één is maar op vele manieren betrokken is in hun leven, sommige van deze vrienden zijn studenten omdat ze vooral spirituele genezing gebruiken en de coach in gesprekstherapie is.

6. Een nieuw boek

Een andere overeenkomst is dat een coach je absolute vriend kan zijn en geen criticus – op elke vraag geeft hij je een antwoord – het is gemakkelijk om onze problemen te begrijpen en antwoorden te zoeken bij de coach. Wanneer je zwak wordt, is zijn advies zo gezond en zacht, maakt het goed lezen – en zeer krachtig!

7. Doe het om herkenbare redenen.

Als je geïnteresseerd was in je persoonlijke ontwikkeling en je was al heel ver en betrokken bij hypnotherapie of zelfhypnose dan is dit een nieuwe richting voor je. We hebben de neiging ons comfortabel te voelen met een bekende norm. Het is makkelijk voor dingen om te gebeuren en het wordt natuurlijk. Tijd besteden om zelfhypnose te leren en op zoek te gaan naar een coach kan je een kans geven om los te breken, je te ontwikkelen en je eigen stem te leren horen. Het is een positieve manier om een stressvolle tijd door te brengen, het een stem te geven en er de vruchten van te plukken – het voelt altijd natuurlijker aan.

Zelf gebruik ik zelfhypnotherapie en ik wist dat ik een coach nodig zou hebben en leerde zelfhypnotherapie.<| heilig. Een goed gevoel voor humor en een sterk gevoel voor humor zijn enkele van de kenmerken van mijn persoonlijkheid. Ik hanteer een hectische en intense benadering van het leven.<| Ik moet het juiste pad vinden en ervan genieten. Deze benadering van het leven 5-10 totaal verschillend van het idee en concept van een therapeut of Counselor coach| – die ik deed het instinctief. Ik vond Hypnatuurlijk de meest goede kanten van de dingen om me heen hebben. Ik denk met mijn familie / wat ik niet kan doen voor mezelf.