Gezondheid

Voordelen Therapie

Sensi therapie Utrecht

Sensi-therapie Hieronder noemen we enkele voor- en nadelen van Sensi-therapie. Voordelen Slechte emotionele omstandigheden die de kwaliteit van leven beperken (bijv. depressie, angst, schuldgevoel, angst, problemen met eigenwaarde, enz.)- Patiënten die volledig de baas zijn over hun behandelingen- Als je het zelfgenezend vermogen ondersteunt, ben je beter in staat om mogelijkheden aan te grijpen om te helpen goede therapieën te kiezen- Het neemt stress weg en stelt je in staat om te ontspannen en effectiever met je ervaringen om te gaan- Verbetering van de natuurlijke functies van het lichaam- Betere algehele geestelijke en lichamelijke gezondheid en verlichting van lichamelijke pijn en aandoeningen

Nadelen  Geen medisch model voor het genezen van blessures omdat het meestal bergopwaarts gaat om invaliderende aandoeningen van bekken tot enkels te behandelen en bijbehorend sporttherapievoorschrift te berekenen- Het gebruik van bio-tCaptain instrumenten is belangrijk om de respons van patiënten op behandelingen te monitoren- Instructies en protocollen kunnen niet uit het hoofd geleerd worden- Onuitstaanbaar of voor altijd bedoeld voor patiënten- Het kan zijn dat we niet kunnen voldoen aan uw behoefte aan middelen en raad wanneer u problemen heeft met levensstijl en financiële kwesties of zelfs uitputting bij het bijwonen van therapieën- Soms zijn patiënten niet in staat om in contact te komen met hun gevoelens Herstel van het Zelf Sensi ( bezoek onze website voor de volledige kennis) Sensi Therapie-onderdelen zijn Onderwerpen, De genezer maakt gebruik van formuleringen voorbeeld van lichaamsverwarmingsinstrumenten, ontstaan ongeveer 50 jaar geleden. De eerste deskundigen waren artsen, maar later hebben vele onderzoekers en genezers zoals ergotherapeuten deze therapie bedacht, ook bekend als intime therapie en als genezingstechnieken/therapieën. Sensi Therapie betreft de nieuwste en de meest effectieve manieren om dit onderwerp aan te pakken of u te verwijzen naar het noemen van de meest Leraren vertrouwen op Verse Levitatieius en energiebalans met behulp van verschillende feedbackoren zoals feedback van lichaamstemperatuur. Er zijn meer onderwerpen zoals Hartvoedingen, Spontane Genezing, Anabole Therapie, Sensi-peditatie en vele andere titels maar wij hopen dat u ons principe en werkwijze begrijpt. Wij geloven dat de behandeling de problemen waarmee de patiënt is geboren volledig geneest.

Wij hebben een klein studieprogramma opgesteld dat u in staat zal stellen onze therapieën te krijgen en te gebruiken. (zie hieronder) Het kost u niets voor een certificaat of uw verzekering. Het enige wat wij u aanbieden is een behandelingsprotocol dat geen dure procedures vereist en het werk zal doen dat u in u zou hebben. In tegenstelling tot onbegrepen conventionele consulenten streven de consulenten naar een evenwicht voor elke patiënt, d.w.z. een volledig evenwichtig lichaam. Na het behalen van het certificaat is alles gratis. Dus geen werk, geen dokterskosten, geen uitstapjes naar de alternatieve geneeswijzen of dokterskosten. Procedure Om je aan te passen aan de Sensi Therapie manier van werken is een verandering van enorm behandeld optreden nodig. Je moet dus beginnen met een belofte en niet met een  woord. De eerste taak die u moet doen is te beslissen welke problemen u al wilt genezen en te beslissen over de eerste behandeling van een lichaam zoals, wanneer u een breuk krijgt, een relatiebreuk enz. Ten tweede moet je dan beslissen welke dingen in je leven het probleem zijn, de naam van het probleem in het kort dat we gaan beïnvloeden bijvoorbeeld, Chinese ziekte, slapeloosheid, depressie, gewoonte of verslaving, om duidelijk te maken wat je wilt oplossen en wat het probleem is. U de oplossing brengen betekent de voornaamste kenmerken van het probleem vaststellen, de ernst ervan en de gevolgen voor uw lichaam en geest.Het kan ook leiden tot wijziging van  het behandelingsplan om iets wel of niet te doen.

Zodra u het probleem hebt vastgesteld en de hoofdkenmerken van het probleem hebt bepaald, bent u klaar om van de sensi-therapie te genieten. Onze therapieën maken perfect gebruik van de kracht van verschillende ontspanningsprocessen en brengen lichaam, geest en emoties in evenwicht. Al doende worden heel wat mythes uit de wereld geholpen. Laten we dus beginnen en zien hoe ons lichaam zich zoveel beter zal gaan voelen door het mechanisme van deze nieuwe techniek. Step 1 Wanneer je lichaam volledig ontspannen is en je in diepe meditatiehouding bent, mag je alles nemen wat je wilt ontwikkelen. Neem een stuk van de onderkant van een sinaasappel. In het midden van een stuk sinaasappel, stel je je je probleem of voornaamste zorg voor, een blad, en dan een zonnebloem die bladeren in de zonnebloem zal blijven produceren. U zult zich voorstellen dat u als een zonnebloem wordt, met heldere lichtpunten om u heen. Jouw PLAN is om de wortels van de zonnebloem te verspreiden. U stelt zich voor dat u de wortels van een zonnebloem verspreidt op verschillende plaatsen van uw lichaam. Na verloop van tijd zult u in staat zijn om het te projecteren als een beetje glazuur verspreid in de gematigde. Urses. Dit hele lichaam zal de gouden blaadjes blijven produceren met gouden vriesblaadjes.