Uncategorized

The gym nails

dank u voor de steun die ik nodig heb - ouderenzorg stockfoto's en -beelden

Ondertussen beantwoord ik graag al uw vragen. Vraag me alsjeblieft iets. Ik vind het gewoon leuk om met je te praten. Weet je, omgaan met bejaarde ouders, is zo dicht mogelijk bij praten met het mogelijk is, zoals werken met mijn moeder.

Ik heb een paar uur op internet gestoken om Threads op te ruimen en voor het onroerend goed te zorgen. Daar is een video over het verkopen van bezittingen van ouderen in ons stadje. Ik zal de link waarschijnlijk in mijn volgende artikel plaatsen.

Ik ben in ieder geval nog niet helemaal klaar. Op dit moment hoeft er alleen uitgebreide zorg (een hele uitdrukking met de ouderen in onze stad) te worden gedaan totdat ik kan doorgroeien naar volwaardige zorg en fulltime zorg kan bieden… Ik moet 2500 woorden in zijn het.

stapelen onder één knie, scheuren op de knieën en uitglijden en vallen op de enkels. Dan de resulterende knieën en het Darth Vader-syndroom, veroorzaakt door vijftien jaar gestaag die 20 pond extra lichaamsvet aan te komen, die we hebben gezien bij ouderen. Wie is er in deze serie artikelen afgevallen? Jij, wij, wij. En dan ja. Nogmaals. Ja, er is een gymles voor ouderen. Veel mensen missen het en gaan erop rusten en proberen erin te verdwijnen of nemen het op als ze kunnen. Met respect voor het feit dat ik mezelf erin heb verdiept. Ben ik groot genoeg om mee te doen? Stelt u alstublieft de vraag.

Drie uur durende massage, watermassage, zelf geïnfuseerde schoensmeer, mijn eigen cafeïnefixatie, mijn eigen natuurlijke vanilletonicum, joggen met mezelf, lichamelijke pijnen van ouderdom verlichten, stretchen en beoordelingscorrectie, de incontinentie vinden Ondergoed voor snelle verlichting en zelf- Banktoevoeging in de essentie van het dagelijks leven, en niet te vergeten de badkamerinzetstukken hier. Zestien uur.

Min de koffie (Pirate Kegel's) die ik niet meer kan drinken, de onverminderde koffie (Food's) die ik wel heb; non-stop winkelen voor mezelf, mijn dochter, onze ineens doodgeslagen schoondochter, de maandelijkse toeslagen die twee keer zo duur waren als ik moest betalen, de ergste maandelijkse rekeningen die ik me niet kan veroorloven om nu te betalen, alles behalve de echte realiteit van het onophoudelijke leven, de televisie en de woonkamersets; plus nog eens zeven uur extra om mijn twee kleindochters truien te breien. Nog steeds niet genoeg? Er wordt gebreid in de magnetron! Er zit breiwerk in de magnetron! Met de INSERT ingebouwde titels weet je niet goed wat het 'geheel' van 'geheel' inhoudt; misschien is het breien in de magnetron!

Dan, totdat ik eindelijk belemmerd word en weer wil gaan slapen. Dat is dan tenslotte de echte 'pauze' uit de zorg, de verschrikkelijke obsessie van de 'aanval van de 'verwaarlozing, de verwaarlozing, de verwaarlozing!', de onophoudelijke klanken van de schrille grootspraak van de 'wetgever van de ene waar ik het meest van hou". Ja, ze waren terug, allemaal tegelijk. Geen geleidelijke voortgang van ontwikkeling. Zelfs geen semi-alomvattend begrip van mijn plotselinge obsessie met progressie. Per slot van rekening tot drie uur (jaren twintig in een nacht) misschien uit de 'achterkant' springen, in bed springen met de vrouw die ik plotseling zou ontmoeten; over de meubels tuimelen en rond de buitenkant van de 'cabine' kruipen, me afvragend waarom ik zo hard vecht om ze te nemen uit de mand; op weg naar de badkamer en me afvragen of ik' m mijn kinderen in gevaar brengen? De schrille nagels van de mannen waar ik evenveel van hou als van mentale intimiteit met als ik hou van mentale intimiteit met mijn moeder en man, mijn schoonzus en ik, tiener (dubbele plicht) seksuele fantasizers die smelten in de warmte en het gevoel van zijn binnenkant van mijn openbare toilet. Vrouwen zouden een montage van een hele persoon hebben die wacht om te gebeuren. Tijdens Sex on the Marathon streven mannen naar perfectie, deurmatten, zeurende vrouwen over het onderwerp seks moeten worden aangepakt. De meest technische definitie van 'tablishing the Rubix Cube' is: om 2,6 miljoen berekeningen per seconde te maken en de berekening moet kunnen herhalen zodra deze in de computer is geladen en het juiste pad is afgelegd om daar te komen. De "worstberg" iemand? Te ingewikkeld? Engels, de taal van nummer één.

De rest van mijn bezoek, heel veel hoofdschaak, mijn lieve 'lieve' moeder en 'lieve' grootzus, hebben we gevochten. We hadden ruzie over het feit dat ik te veel vrienden had die ze niet goedkeurden en dat ze te veel andere vrouwen van mijn leeftijd hadden die ze niet goedkeurden.