Gezondheid

Natuur Coaching

Natuurcoach

De natuur is een van de beste hulpmiddelen voor life coaching. Natuurcoaching is een vorm van levenscoaching die zich bezighoudt met de relatie van de cliënt met de natuur, zowel lichamelijk als geestelijk.

Veel mensen worstelen met het maken van een verbinding met de natuur. Je evenwichtig en gecentreerd voelen, in natuurlijke balans en harmonie zijn, je verbonden en bevrijd voelen, en een vervuld en krachtig spiritueel leven leiden is een van de grootste geschenken aan de planeet en de mensheid. Natuurcoaching gaat nog een stap verder door de cliënt een directe verbinding met de natuur te geven. De cliënt kan deze verbinding overal ervaren door in de natuur te wandelen, te kamperen, te wandelen, in een boom te zitten, te wandelen, in de bergen te staan, in het bos te handelen, bij een rivier te zitten, of in een woestijn. Er is geen goede of foute manier om de natuur te ervaren en elke cliënt wordt begeleid naar de ervaring die voor hem of haar geschikt is. Coaches vertellen de cliënt niet wat hij of zij moet doen, maar ondersteunen hem of haar bij de beweging in de richting van zijn of haar huidige ervaring. Een cliënt kan haar plaats of houding veranderen terwijl ze in de natuur wandelt; of ze kan haar rugzak optillen en gaan zitten, van kleding veranderen, of een aantal andere dingen doen. De bedoeling van de coaching is om een ontmoeting van de twee werelden te creëren, niet om een cliënt tot een bepaalde actie te dwingen.

Als48 uurs natuurcoach begeleiden wij je bij het ervaren van de natuurlijke verbinding die je met de natuur hebt. Om die verbinding in je dagelijkse leven te ervaren, om de tastbare wereld te creëren die soms moeilijk te bereiken is, en om je verbinding met alle levende wezens op Aarde en in de geestenwereld tot leven te brengen, geloven we dat je kunt gaan inzien dat het doel is om je te verbinden met het innerlijke en het uiterlijke. Voor sommigen kan de verbinding in de uiterlijke wereld moeilijk te bereiken zijn. Het kan moeilijk zijn om uit de dagelijkse routine te stappen, en voor anderen is het moeilijk om de schaduwaspecten van hun persoonlijkheid onder ogen te zien, waarmee zij zich het meest op hun gemak voelen als zij zich openlijk uiten.

Er is een directe verbinding tussen de innerlijke wereld en de uiterlijke wereld. Een van de grootste geschenken die het leven je geeft is de kennis van de verbinding tussen bewustzijn en materie. De uitdaging van het leven is om deze waarheid met helderheid te leren zien en om de flexibiliteit te leren die het vereist. Het vereist intentionaliteit, een bereidheid om het risico te nemen, om het comfort van op één plaats blijven opzij te zetten en het vertrouwde te verlaten zodat het onbekende je iets nieuws en misschien diepgaanders kan vertellen. Soms kan dit een beetje vergezocht lijken, vooral als je gewend bent om tegen alle verwachtingen in aan dingen vast te houden. Dit leven is dus echt spontaan en opwindend, want je gaat een nieuw moment tegemoet op het levenspad met nieuwe mogelijkheden. Life coaching biedt degenen die vervulling in het leven zoeken een nieuwe weg naar bewustwording in het leven door verbinding met de natuur, en met het leven.

Lees meer

Healing

Energetische therapie