Gezondheid

Hoe vind je de antwoorden op je relatie?

Relatietherapie Alkmaar

 

Er zijn 4 vragen die je moet beantwoorden als je de antwoorden op deze vragen wilt vinden:

1. Hoe vind ik het gevoel terug?

2. Is ruzie maken normaal?

3. Is vechten Oké?

4. Kan ik mijn partner nog vertrouwen?

Laten we deze vragen een voor een behandelen.

Hoe vind ik het gevoel terug?

Het eerste wat je moet doen is je karakter, je houding en je verwachtingen in een relatie evalueren. Dan moet je eerlijk en ernstig onderzoeken welke zaken je dwarszitten en welke zinnen je bedoelt om van dichtbij maar voor jezelf uit te zoeken. Sommige gevoelens zijn blokkers, ze houden je tegen om te doen wat in een relatie is toegestaan. Dat is onredelijk, je moet verantwoording nemen voor die gevoelens. Nu zullen sommige mensen proberen je van al die gevoelens te redden door te zeggen “kom er maar overheen” Die mensen willen meestal een snelle oplossing en willen niet echt toegeven aan hun situatie. Iedereen maakt fouten, je kunt er maar beter voor zorgen dat je ze niet herhaalt. De reden dat ik het zei je elke andere relatie die je hebt is uiterst belangrijk voor u om ervoor te zorgen wat je gezegd hebt is geen belemmering voor verdere dialogen. Als je in een relatie zit met een persoon die veel conflicten heeft, dan weet ik zeker dat het je eigen relatie niet geholpen heeft. De reden dat dit gebeurt is omdat je vermogen om het conflict dat je voelt op te helderen te ver weg in de verte ligt. Of je denkt er niet over na, wat je wilt, of hoe je met die gevoelens om moet gaan. Ik weet zeker dat er anderen zijn die zo zijn, maar ik weet zeker dat je veel vrienden hebt die zo zijn. Begin met die vrienden af te schudden die het leven uit je zuigen. Je hebt helemaal gelijk. Dit is een relatie. Onthoud dat er GEEN BETERE DINGEN zijn! Voordat je relatie je pijn doet, probeer touctions en maak Fred associate H ervcian. Er is niets beters in het leven dan in een liefdevolle vervullende relatie te zitten. In een relatie kan men meer leren over hoe te zijn en een geweldige manier om te vragen om dat te doen is:

Ik verdien het geliefd te worden en geliefd zijn gebeurt met mij. Er zijn momenten waarop je de ander ontmoet en zo leuk vindt dat je jaren bij elkaar blijft, maar er is ook dat ene moment waarop je niet zo zeker weet of je wel bij de ander wilt zijn. Je gaat heen en weer tussen niet zeker weten of het wel geschikt is om in de relatie te blijven en dan maakt men uiteindelijk de ultieme keuze en vertrekt. Ze zijn gelukkig en gaan op zoek naar iemand anders. Dit komt omdat de relatie je niet genoeg heeft gegeven om mee te werken en de andere persoon steeds beter wordt onder jouw vriendschap. Dus hoe zit het met die persoon die heen en weer gaat naar jou? Je doet een nieuwe dans en je paart hem met plezier. Maar wist je dat deze dans naar je relatie gaat met een nieuwe voornaam? Steeds minder maar je gaat nog steeds heen en weer naar je relatie met deze nieuwe naam het is geweldig.

Als je een koppel hebt met een probleem waar nog niemand van gehoord heeft, moet je hen opbellen. Het eerste wat je moet vragen is om met de IEDEREEN OVER HUN PROBLEEM te spreken. Infne verkeerd met een koppel dat ik ken, gaat iemand veel geld verdienen en hen zeggen, je mag zien, je mag horen, je mag tegelijk bijdragen aan het probleem. Het is mijn punt naar mijn mening. Ik laat de speculatie bij u, want vele echtparen betalen tegenwoordig liever iemand om hen om te praten, maar u moet voorzichtig zijn als u zich tot zo iemand wendt. Zij zijn professionals op het gebied van relatietherapie, vertel het voordat je iets anders doet. Als het lijkt dat je heen en weer gaat tussen jou en je partner maak de zaak dan duidelijk en probeer je te richten op wat jij en je partner aan het doen zijn en wat jullie graag zouden willen doen. En praat over liefde, maar hier is een goede tip, wees niet bang om van een persoon te houden, hou niet van een persoon, maar wees bang om alleen gelaten te worden, dus wees niet bang. Kan ik mijn partner nog vertrouwen?

Lees meer

Coaching

 Psychotherapie