Uncategorized

Hoe om te gaan met je angst?

Sponsored image

Ik ben opgegroeid in een redelijk rijk huishouden, maar mijn roots liggen echt aan mijn moeders kant. Van haar heb ik de waarde van mezelf, carrière, familie en vrienden geleerd. Ik betwijfel of je dat van veel ouderschap krijgt, maar ik deed het zeker. Als je dat eenmaal doorhebt, worden alle onnodige franjes uiteindelijk afleiding en worden ze op hun plaats gezet zodra je ze doorhebt. Het is onnodig om te zeggen dat franjes bijna overal in het leven kunnen worden geëlimineerd als je ze eenmaal doorhebt. Het lijkt er echter op dat om ze te elimineren, de meeste mensen wachten tot ze ze hebben voordat ze proberen ze te repareren. Ach, ik kan je niet helpen ze uit te zoeken, maar ik kan het wel als je mij helpt!

Laat me je nu een scenario geven om aan te pakken. Stel dat u zich in een toilet bevindt bij een rustplaats met een draagbare vloerlift. Wat doe jij? Til jezelf een paar centimeter op van de vloer? Dat zou je waarschijnlijk wel doen, nietwaar? Toch ben je nog steeds bang om het te gebruiken. Laat me je vertellen waarom. Stel je voor dat je de lift gaat gebruiken, op het platform stapt, loslaat en het gaat helemaal boem! In dat scenario zou het zo gemakkelijk zijn om te roken. Natuurlijk doe je het, je reikt naar beneden om je telefoon te pakken en het kantoor te bellen, maar voordat je naar de traplift kunt rennen, hoor je een luide gier, remmen en een klap. Je denkt waarschijnlijk bij jezelf: "Hoe is het gebeurd?". Het antwoord? Je hebt geen lift meer! Dus, bijvoorbeeld #1, je bent in een openbaar toilet met een glijdende vloer. Je haast je naar de trap, drukt op de knop en BOEM, het is weg. Je haast je naar de dichtstbijzijnde telefoon en belt het kantoor. Helaas is het meisje waarmee je je verschuilde daar, nog steeds gevangen in het midden van dit alles. ze mondt de woorden uit: "Het is zo eng", terwijl ze uit het raam kijkt

Laten we erover nadenken; hoe consistent zijn de herhaalde mislukkingen die tot je angst leiden? Als er een manier was om de dupe te worden van je aanvankelijke angst, zouden je angsten zo goed als verdwenen zijn. Als je bang bent voor een openbaar toilet, dus je gaat er niet eens naar binnen, dan ga je er nooit een binnen. De badkamer zorgt ervoor dat je bang bent voor het slechtst mogelijke resultaat, een soort virale infectie. De meeste bacteriën die deze infecties veroorzaken, komen van het toilet en komen meestal in je neus of mond als je de oogleden opent. Wanneer je je afwendt van de gootsteen om zaken te doen, duiken die angsten op en weet je dat het tijd is om op te staan ​​en in beweging te komen.

Uiteindelijk kom je toch in de badkamer, je zet het water aan en er is nog steeds water buiten. Je ademt, sluit je ogen en stapt de deur uit. Helaas heb je je hier niet op voorbereid. Je hebt deze situatie niet gepland. De angst nestelde zich in je borst en kwam pas naar buiten als je het ook echt deed. Helaas had je dit niet gepland.

Er zijn maar weinig omstandigheden die zo traumatisch zijn als het omgaan met ziekte, ziekte of apparatuur zo gevaarlijk als een weegschaal. Velen komen op zonder veel nadenken, laat staan ​​een plan. Tegen de tijd dat je voor een weegschaal staat, vraag je je af of je uiteindelijk de hele nacht moet staan. Als er ooit een moment was waarop je dankbaar moest zijn voor je weegschaal, dan zou dit het zijn.

Zelf scoren is een ongemakkelijk iets om te doen. Waar het op neerkomt, is dat je vertrouwen in je boezem moet voelen. Verlies de schroom, ontspan en scoor gewoon jezelf. Vertrouw op wat je lichaam je vertelt en misschien overtuig je jezelf ervan dat dit het beste is dat ooit is gebeurd.

Wees nu heel eerlijk. Als er een deel van je lichaam is dat in elke situatie echt proportioneel wil zijn, wat zou dat dan zijn? Denk er over na. Zou het je arme knieën of je borst zijn? Ben je dol op die mannenborsten of je metalen misvormde implantaten? Als je je trouwens goed VOELT in je lichaam, ga je gang en maak wat voller. Ik denk dat we het er allemaal over eens zijn dat dit een succesvolle manier van leven is.

Nu, neem een ​​seconde. Hoe gaat u om met de kosten van uw zorg?