Gezondheid

Hoe krijg je meer in je leven?

Niet lekker in je vel zitten

De slechte sinaasappels Een sinaasappel moet door een zuurtest worden gehaald om te zien of hij eetbaar is. De zuurproef die wij doorstaan wanneer wij een sinaasappel eten (of moet ik zeggen converteren) is wanneer wij een donker oranje of diep oranje zien, geen zonnig geel. Zo is het ook met u, u voelt zich pas op uw gemak als u rood ziet. Ook bij het openen van een citroen en het ruiken ervan is dat zo. De confrontatie met de waarheid is altijd minder comfortabel dan te aanvaarden dat ze al te waar is. De zoeker naar de waarheid wordt vaak geconfronteerd met een conflict met wat hij gelooft en heeft die ervaring nu gehad. De meesten van ons zijn opgevoed door andere mensen die ons vertelden wat waar is. We hebben ook de neiging om wat ons is overkomen niet in ieders ogen te zien, maar als een goede vriend of speciale vertrouweling.

Het dichtstbij Veel mensen voelen zich niet op hun gemak in hun eigen vel op hun eigen werkplek of thuis dit soort mensen zitten dus niet lekker in hun vel. Zij voelen zich rustig in een kleine groep vrienden, maar thuis niet. In de meeste huizen is er een gezinsleider, en gevoelens die er ook insluipen als ze niet bij de groep zijn. Iedereen in de buurt voelt zich apart van de groep, omdat ze uit het middelpunt van de belangstelling staan. Dit gedrag wordt meestal gemotiveerd door de behoefte aan goedkeuring. Uw eigen lichaam is een bad van uitschot en vloeken van lelijkheid, uw lichaam is een stevige arm waarop spieren zijn afgebrokkeld en vergeten zijn hoe te bewegen als een lichaam van eendrachtige spieren zich verbindt. De kleuren van je huid, waarschijnlijk roze-bruin-rood, veranderen, afhankelijk van het weer. Voordat je een goedkeuring of een slecht woord van een ander krijgt, val je flauw in het zweet.

De angst om jezelf te verliezen Wanneer je te comfortabel bent, heb je het gevoel dat iedereen kan zien wat er mis is met je; je voelt niet langer de behoefte om een inspanning te leveren. Wanneer je je verloren voelt, wanneer je merkt dat je niet zoveel gedaan krijgt als vroeger, dan werk je volgens een andere set regels. Deze regels zijn een gevolg van het comfort dat je nu voelt. De meesten van ons zijn gewend te opereren in comfort zones. Nieuwe kennis opdoen, of oude gewoonten veranderen is ongemakkelijk en stressvol. De maatstaf voor ons succes of falen is niet hoeveel we hebben bereikt, maar hoeveel we van het proces hebben genoten. Verrassend genoeg zijn comfortabel zijn en zich inspannen niet twee dingen. Omdat er geen noodzaak is om zich in te spannen, is het verlies van een gevoel van trots of inspanning een onuitgesproken en onbegrepen toestand. Hun plaats is vaak in het verleden. Zoals u weet, veranderen mensen zo gemakkelijk; de realiteit van verandering is zelden een feit. Om vooruit te komen, moet je ongemakkelijke gevoelens onder ogen zien en dat is zoals het altijd is geweest. Veel mensen vinden dat “bewustzijn” vereist dat ze hun Veilige Mogelijkheid loslaten. Goedbedoelende mensen zullen zeggen dat je geen vertrouwen kunt hebben als je je veiligheid handhaaft. Tot op zekere hoogte is dat juist. Omdat je geen vertrouwen kunt hebben in je inspanningen, kun je geen vertrouwen hebben in jezelf.

Lees meer

Nine star ki