Uncategorized

Hoe krijg je je testosteronspiegel terug?

 Free Man Met Baby Adem Bloem Voor Vrouw In De Buurt Van Marmeren Muur Stock Photo

In een relatie komt er een moment dat het gewoon niet werkt. Of ze kunnen het niet. En soms realiseer je je dat je lijdt aan een gebrek aan liefde. Gebrek aan liefde kan veroorzaken:

In een gezonde relatie, zie je ze niet alleen, je voelt ze ook. Je lichaam wordt taal, je stemming kan verschuiven van opgewonden naar verdrietig, en je kunt een glimp opvangen van de fragiele staat waarin ze verkeren. Om de oorzaak echt te analyseren, moeten we teruggaan naar de bron van het probleem. Dit betekent echt zien waar je emoties over gaan, zodat je kunt gaan werken met de energie, niet alleen met de symptomen.

In een relatie leer je de heilige vonk te herstellen. Door jezelf de tijd te gunnen om te zwelgen, kun je je relatie op zijn beloop laten, en kun je gebruik maken van het geschenk dat je partner je biedt.

Als je samenwoont met een persoon die je stressniveau triggert, moet je misschien het volgende in acht nemen:

Wees je bewust van hoe je tegen jezelf praat. Stop met negatief tegen jezelf te praten. Praat over je dag, en je positieve gevoelens. Wees je bewust van wat je tegen andere mensen zegt. Waarmee complimenteer je je partner? In staat zijn om je partner te complimenteren is een geweldige manier om te ontstressen.

interventies,

vooral gesprekken met mensen met wie je niet wilt praten.

tijd alleen doorbrengen

meditatie

plaatsingen (als je je relatie onder druk zet zal dit er alleen maar voor zorgen dat je je op hen concentreert)

esis (ifesis: neerleggen wat je niet wilt vasthouden)

zorgen voor een neutrale derde partij om je te helpen je problemen op te lossen.

loslaten van het socialiseren.

afleiding: loslaten van de zorgen waar je niets aan kunt doen

Negatieve samenhang

Eindeloze vragen

Al het bovenstaande kan onze dag tot een last maken. Meestal wijten we deze problemen aan het hebben van een slechte baas of een vervelende student, maar de waarheid is dat wij vaak de bron van deze problemen zijn. Onze levensstijl is wat deze problemen creëert.Het tegengif is een leven te creëren dat mannelijk is en ons in staat stelt om op ons gemak te zijn in ons ourosterongehalte. Als je gaat werken, kun je net zo goed een koopje sluiten: je mag eens in de zoveel tijd het kantoor verlaten! Niet elke inspanning zal volgens plan verlopen, maar je hebt tenminste een kans om dingen uit te werken.

In de sportschool zeggen we dingen als "je kunt geen bink zijn, je zult nooit een bink worden", maar dat weerhoudt ons er niet van om het idioom van mannen te hebben. Je moet de houding aannemen dat je stoer bent, wat er ook gebeurt. De sportschool is een ARS-haven: we gaan vliegen in ARS-testosteronniveaus. We vliegen in overeenstemming met onze natuurlijke capaciteiten en bovenal vliegen we in ons hoofd.

Een leuke tijd hebben, nieuwe mensen kunnen ontmoeten, indruk kunnen maken op een meisje, dat zijn dingen die we willen. Wanneer we deze dingen doen, worden onze stemmingen getriggerd door de stress. Hier is het probleem: we denken dat we voor de sterren moeten schieten. Dus in plaats van te begrijpen dat het leven bepaalde littekens heeft (die eigenlijk ontworpen zijn om ons te beschermen tegen het echte werk), worden die geheimen erin gecodeerd, dus onvermijdelijk, onze houding creëert ze in.

In plaats van de goodStud te zijn die je was, dood je de bad stud. Hier is een tip: gebruik het hoogste testosteronniveau, met de grootst mogelijke hoeveelheid agressie.

Vroeger steunden de meeste mensen deze houding, maar ik zie nu dat dit niet het geval is. We leven nu in een levenskwaliteit die veel minder van ons eist dan vorige generaties deden. Levenskwaliteit is letterlijk onmogelijk geworden; presteren wordt bijna onmogelijk.  Holistische psycholoog

Wat doen we dan? We doen het slechter, we duiken in het afval. Ik zal eendenpoep gebruiken, dat is wat. Het klinkt misschien grappig, maar ik beloof je dat je je er later heel dom en beschaamd over zult voelen. Als je dit in het openbaar doet, zul je ofwel worden bespot, ofwel een paar toontjes lager worden ingeschat; en als dit gepaard gaat met buikpijn, is het tijd om je echt zorgen te maken.

Mensen hebben er vooral een hekel aan om op dezelfde bank te zitten met iemand die sixpack abs heeft, vijf sixpack abs heeft en eruitziet als een bodybuilder, en hebben er ook een hekel aan om op dezelfde manier te trainen, en als er een gebrek aan testosteron in het bloed is, is dat iets dat gewoon niet kan worden verholpen.

Mensen in deze maatschappij maken zich zo druk over het niet vinden van de erectie, de angst, het wachten, de hoeveelheid geld en de tijd om te trainen dat, uiteindelijk, al deze dingen slechts symptomen zijn die het gevolg zijn van dezelfde hoofdoorzaak; laag testosteron.

Het ziet er niet goed uit, tenzij je je testosterongehalte weer omhoog krijgt. Je kunt je lichaam trainen om te rennen als een gerespecteerd kampioen, maar de bewegingen komen er niet uit, de inspiratie ontbreekt.