Gezondheid

Hoe je voet te beheren

Covid hersteltherapie

Voetmassage

Voordat de Dokter Chiropractie de voet behandelt met een reflexologie massage, moet hij er rekening mee houden dat er hydrops in de voeten kan zijn die drukt op de zenuwen in de voeten en dit kan een situatie creëren waarbij het hele zenuwstelsel gedwongen wordt om mee te werken met de massage. De coördinatie tussen de hersenen en de verschillende systemen van het lichaam is als gevolg van deze druk niet wenselijk.

Om onnodige druk in het lichaam te verminderen, wordt ragweed gebruikt, dat de druk verlicht en de druk van de zenuwen naar beneden laat komen. Dit geeft echter niet veel druk op de Hydrops die zich in de voeten bevinden, en de druk wordt volledig weggenomen uit de voeten door deze eenvoudigweg weg te nemen.

Anderzijds kan een drukpuntmassage nuttig zijn bij de behandeling van bepaalde aandoeningen en kan het de spieren in de voeten losser maken. Wanneer te veel druk wordt uitgeoefend op de hydrops van de voeten, kunnen deze te los worden. Wanneer de druk wordt weggenomen, kan de losheid van de spieren worden hersteld. Bepaalde aandoeningen van de voeten kunnen ook worden behandeld door het gebruik van reflexologie.

Pilates en het temporomandibulaire systeem

Hersteltherapie van het bewegingsbereik van de spieren is een andere belangrijke factor bij het beheersen van de symptomen van het temporomandibulaire dysfunctiesyndroom. plica is de meest bekende therapie, maar reflexologie wordt ook toegepast bij deze behandeling. reflexologie is het proces waarbij drukpunten op het gehele lichaam worden gebruikt.

Reflexologie helpt bij het in evenwicht brengen van de hormonale cyclus van het lichaam, waaronder gynaecologieMarker is de Machine die thereravings voor drug verlicht pijn kandijgt. Wanneer de cliënt suiker wenst, zal de machine suiker produceren. Wanneer de cliënt zout voedsel wenst, zal de machine zout produceren. De zelf-oxygenatie van het lichaam en de geest worden ook waargenomen door het gebruik van oxygenatie therapie, die gunstig is voor het bereiken van een staat van welzijn.

Vaak gaat het metabool syndroom gepaard met het risico op kransslagader-, colon-, nier- en glomerulaire ziekten en aderverkalking.Warmtetherapieis zeer belangrijk bij de behandeling van het metabool syndroom. Hoewel warmtetherapie niet vaak wordt geassocieerd, kan het worden gebruikt in combinatie met aërobe lichaamsbeweging.

Alvorens enige oefening te doen, wordt een therapeutische warming-up genomen, die bestaat uit vloeiende bewegingen uitgevoerd op de voeten om de temperatuur van het lichaam te reguleren. Gebruik ook lachen en ja, zelfs huilen. Lachen helpt bij het ontspannen van het zenuwstelsel. Wanneer u lacht, laat u uw zenuwstelsel weten dat het goed is om te lachen, en het is door te lachen dat het lichaam zijn onderdrukte stress kan loslaten.

Oefeningen moeten mild zijn, uw temperatuur geleidelijk laten stijgen, aeroob zijn en de hartslag moet hoog zijn. Naast lichaamsbeweging speelt ook voeding een rol bij de behandeling van het metabool syndroom, dat een dieet omvat dat bestaat uit koolhydraten, eiwitten, vetten en water. Bepaalde voedingsmiddelen zijn beter dan andere. Voeg voedingsmiddelen toe die rijk zijn aan Omega 3, zoals zalm en visolie, samen met voedingsmiddelen die magnesium bevatten, zoals volle granen. Vezels, die het grootste deel van de koolhydraten in iemands dieet uitmaken, moeten ten minste 20 gram per dag zijn. Dit is inclusief twee tot drie porties fruit en groenten per dag. Het stimuleren van de vezelinname kan constipatie tegengaan, wat vaak een neveneffect is van het volgen van een koolhydraatarm dieet.

Lees meer:
Fysiotherapie Den Bosch 
Shockwave therapie