Gezondheid

Herstel Coaching

Herstelcoaching Hoofddorp

Een van de meest gehoorde klachten van mensen die zichzelf of anderen proberen te helpen met alcohol, drugs, co-dependentie of echtscheiding, is dat ze nog niet geslaagd zijn. Succes wordt om verschillende redenen gedefinieerd. Herstel coaching gaat ervan uit dat je je eigen behoeften kent, actief actie onderneemt om aan je eigen behoeften te voldoen, en echt toegewijd bent om dingen te laten gebeuren. Als je bepaalde negatieve emoties ervaart en hebt ervaren, dan is dat gewoon omdat je nog niet aan je eigen behoeften op deze gebieden voldoet. Je handelt niet alsof het stoppen van het verslavende gedrag werkelijk je hoogste prioriteit is. En dat niemand het voor je gaat doen. Als je in bepaalde geloofssystemen geloofde, en er nog steeds mee worstelt, zul je nooit naar emoties kijken zoals je normaal zou doen. Omdat je een persoon bent geweest die deze dingen eerder heeft gedaan onder enigszins andere omstandigheden, ga je er van nature van uit dat je de antwoorden voor anderen hebt.

Ja, jij als “expert” weet waarschijnlijk meer dan wie dan ook, er zijn maar weinig mensen zo goed als jij in het oplossen van de problemen waar jij routinematig mee te maken hebt, maar jij weet niet de antwoorden voor alle anderen die jij bent? Wat er gebeurt op het gebied van innerlijke en uiterlijke verslaving is dat jij niet anders weet dan de talloze mensen die wanhopig hulp willen. Daarom bestaan er anonieme alcoholisten, zodat mensen iemand nodig hebben die hen vertelt dat ze dit op eigen kracht kunnen overwinnen. Er bestaan geen andere groepen.

Herstelcoaching is zo opgezet dat de spreker ervan jou ervaart, want niemand anders weet beter hoe je over herstel moet praten dan jij. Jij kent jezelf beter dan wie dan ook. Dr. Rob heeft de kansen verslagen, zelf de kansen overwonnen. Alleen al het feit dat je in een groot, beter dan gemiddeld, telefoonboek staat met meer dan 50.000 deskundigen over hoe je kunt slagen in herstelcoaching is een Woodward to(- duct tape gewaxt in de stijl van Frank Sinatra. Als een coach zijn werk precies zo doet als hij geleerd heeft, hoe kan hij dan iemand anders coachen? Je kunt niet zomaar leren en nog een viertal drinkmaatjes verwerven. Je weet diep in je emoties dat er maar één persoon in je team is die daadwerkelijk de informatie verwerkt om dat te doen. In dit geval, is het team dat praat de coach, en dat ben jij niet alleen!

En dus, om het drinken te vervangen van droefheid naar vreugde, van depressie naar positiviteit – herstelcoaching richt zich op doelen en het bereiken van je doelen voor herstel. Realiseer je dat zelfs de nette mensen in herstel coaching dieptepunten kunnen hebben in hun herstel. Het is alleen het beste om dit dieptepunt sportief bij sportdetector onder ogen te zien . Hoe zijn de jongens en dames zo hoog en onverzorgd geworden? Was het gewoon omdat ze geen twee linkervoeten hadden hun elke dag op de training? Was het omdat wij gewoon hardvochtig waren? Was het omdat ze de ergste delen van hun gedragsproblemen moesten uitpakken om hun werk zo goed mogelijk te doen? Is het omdat ons verteld werd dat ze niet echt willen veranderen, en dat ze zich dan niet echt bewust zijn van wat dat is? Want in het leven weten mensen niet altijd zo goed hoe ze de waarheid onder ogen moeten zien als jij. Ze denken misschien dat als we ze een grote, dikke envelop geven dat alles oplost. Misschien niet. In feite creëert het een pauze tussen wat wij zeggen en wat jij zegt. Dus als u op zoek bent naar een herstelcoach, en dit lijkt ook een cruciaal gebied te zijn, krijgt u het niet. Geef het een en al tholica. Je bent niet zonder keuzes hier. Activiteit: Rust kwadrant 1 uit, en wees niet verbaasd als je beseft dat je nog meer moet leren dan eenvoudige weekend therapie.