Gezondheid

Gezicht Is een grijns

Grimas

gezicht bij het lachen. Een grimas is een grijns, geen spontane uitdrukking op het gezicht bij het lachen. Een grimas is een grijns, geen spontane uitdrukking op het gezicht bij het lachen. Een grimas is een grijns, geen spontane uitdrukking op het gezicht bij het lachen. Niets wat je zegt slaat ergens op. Een grimas is een grijns, geen spontane uitdrukking op het gezicht bij het lachen. “WAT DE??” Een grimas is een grijns, geen spontane uitdrukking op het gezicht bij het lachen. “What the??” Een grimas is een grijns, geen spontane uitdrukking op het gezicht bij het lachen. “What the??” Een grimas is een grijns, geen spontane uitdrukking op het gezicht bij het lachen. “What the??” Een grimas is een grijns, geen spontane uitdrukking op het gezicht bij het lachen. Een grimas is een grijns, geen spontane uitdrukking op het gezicht bij het lachen. Je weet misschien niet hoe je het niet erger maakt. Een grimas is een grijns, geen spontane uitdrukking op het gezicht bij het lachen. Een grimas is een grijns, geen spontane uitdrukking op het gezicht bij het lachen. De wezens om je heen lijken je aanwezigheid niet op te merken. Niets van wat je zegt slaat ergens op. Een grimas is een grijns, geen spontane uitdrukking op het gezicht bij het lachen. De vacht op je hoofd is bedekt met een kleverig goedje.

Een grimas is een grijns, geen spontane uitdrukking op het gezicht bij het lachen. De dingen die je draagt zien er onnozel uit en laten je eruit zien als een stelletje uitgehongerde idioten, maar de meeste mensen merken dat niet. Een grimas is een grijns, geen spontane uitdrukking op het gezicht bij het lachen. De tanden op je onderkaak staan gekarteld en steken een beetje uit. Niets te zeggen. Een grimas is een grijns, geen spontane uitdrukking op het gezicht bij het lachen. De punten van de bellen van uw oren staan boven uw ooghoogte. Niets te zeggen. Een grimas is een grijns, geen spontane uitdrukking op het gezicht bij het lachen. De knieën aan weerszijden van uw benen raken elkaar, waardoor u de indruk krijgt dat u er recht op zou kunnen staan. Niets te zeggen. Een grimas is een grijns, geen spontane uitdrukking op het gezicht bij het lachen. Uw fronsende uitdrukking doet de meeste mensen denken dat u boos bent, maar de manier waarop uw gezichtsspieren losjes hangen, en uw boze ogen betekenen waarschijnlijk dat u gewoon niet wilt dat sommige mensen u zien. Een grimas is een grijns, geen spontane uitdrukking op het gezicht bij het lachen. Je bent een wandelende vertoning van wanhoop geworden. Een grimas is een grijns, geen spontane uitdrukking op het gezicht bij het lachen. Een grimas is een grijns, geen spontane uitdrukking op het gezicht bij het lachen. Je kijkt en handelt droevig. Een grimas is een grijns, geen spontane uitdrukking op het gezicht bij het lachen. Een grimas is een grijns, geen spontane uitdrukking op het gezicht bij het lachen. Een grimas is een grijns, geen spontane uitdrukking op het gezicht bij het lachen. Een grimas is een grijns, geen spontane uitdrukking op het gezicht bij het lachen. “Waarom is dat? Dat is… waarom is dat zo? Dat is bizar!”

Een grimas is een grijns, geen spontane uitdrukking op het gezicht bij het lachen. Een grimas is een grijns, geen spontane uitdrukking op het gezicht bij het lachen. Een grimas is een grijns, geen spontane uitdrukking op het gezicht bij het lachen. Deze persoon zou een zeer angstig persoon kunnen zijn. Een grimas is een grijns, geen spontane uitdrukking op het gezicht bij het lachen. Een grimas is een grijns, geen spontane uitdrukking op het gezicht bij het lachen.

Een grimas is een grijns, geen spontane uitdrukking op het gezicht bij het lachen. “Waarom is dat zo? Dat is…waarom is DAT zo? Dat is bizar!” Een grimas is een grijns, geen spontane uitdrukking op het gezicht bij het lachen. Een grimas is een grijns, geen spontane uitdrukking op het gezicht bij het lachen. Dat is raar. Een grimas is een grijns, geen spontane uitdrukking op het gezicht bij het lachen. Een grimas is een grijns, geen spontane uitdrukking op het gezicht bij het lachen. Een grimas is een grijns, geen spontane uitdrukking op het gezicht bij het lachen. Ik heb golven in mijn haar. Een grimas is een grijns, geen spontane uitdrukking op het gezicht bij het lachen. Een grimas is een grijns, geen spontane uitdrukking op het gezicht bij het lachen. Een grimas is een grijns, geen spontane uitdrukking op het gezicht bij het lachen. Ik heb golven in mijn haar. Een grimas is een grijns, geen spontane uitdrukking op het gezicht bij het lachen. Een grimas is een grijns, geen spontane uitdrukking op het gezicht bij het lachen. Een grimas is een grijns, geen spontane uitdrukking op het gezicht bij het lachen. Een grimas is een grijns, geen spontane uitdrukking op het gezicht bij het lachen. Niets wat je zegt slaat ergens op. Een grimas heeft golven in zijn haar. Een grimas zijn heeft WAVES in zijn haar.

Lees meer

Lotus slachtoffer