Gezondheid

Gebruik Therapie

Orthomoleculair therapeut breda

 

Bij deze therapie worden vitamines, mineralen, aminozuren en supplementen gebruikt om het lichaam te stimuleren en te verjongen.

Waarom is dat nodig? Allereerst zijn er bepaalde aminozuren die niet in het lichaamseigen weefsel blijken te worden opgenomen.Het kan zijn dat de aminozuren niet in het weefsel RELAXEN.Ook zijn sommige natuurlijke voedingsstoffen niet in het lichaam opneembaar.Het is noodzakelijk dat u uitzoekt of uw lichaam deze voedingsstoffen kan opnemen.Als we het hebben over orthomoleculaire therapie, zijn er bepaalde aminozuren die niet blijken te werken bij de stimulering van weefselgroei. Aminozuren zijn verbonden met processen in het lichaam die verantwoordelijk zijn voor de groei.Hier zijn zeven aminozuren die normaal werken bij de stimulatie van weefselgroei:  Laetrile (Ket hormoon)- Braniffa (Groeifactor)- Heparliptin- Helminthic (Bromuline)- Inositol- KankerInositol herstelt het fosfaatgehalte van de botten. Dit is belangrijk om je botten gezond te houden.- presenter- Osteocalcile- alpha-phalrome- filters- Biopericulone- Tracy Carbohydrates (Chinase)- Evaline- Thanatropin

Wat kan deze therapie voor u doen? We hebben deze therapie toegepast bij 22 mensen die een epigastrische buisprolaps (ES Radiant) hadden. In de meeste gevallen verlichten we de symptomen van ES Radiant, zoals brandend maagzuur, een opgeblazen gevoel, misselijkheid, braken, diarree en vermoeidheid. Sommige deelnemers, zoals ikzelf, kunnen een aanzienlijk langere behandeling nodig hebben, wat deze therapie mogelijk de moeite waard zou maken.De therapie is veilig. Alle deelnemers moeten een strikte gezondheidsgeschiedenis hebben om deel te nemen. vaginaal en intraveneuze medicatie worden minimaal gebruikt. Wat heb je aan deze therapie? Een van de beste dingen van orthomoleculaire therapie is dat je kunt eten in een ontspannen omgeving. Ook kunt u drankjes drinken zonder u zorgen te maken over diuretica. Voedingsmiddelen mogen in de loop van de dag naar binnen en naar buiten worden gebracht. U moet echter grote hoeveelheden water vermijden, omdat dit uw nieren en spijsverteringsstelsel zal belasten. Ik raad niet aan elektrolyten in te nemen. Het kan een uitdaging zijn om tijd te vinden om deze therapiefaciliteit te bezoeken. Echter, “raden en testen” lijkt de naam van het spel te zijn wanneer u therapieën overweegt. Met deze therapie kunt u letterlijk van het leven genieten terwijl u behandeld wordt. Wat zijn andere namen voor deze therapie? Deze therapie wordt ook wel globale enzymtherapie, orthomoleculaire therapie, bio-orthomoleculaire therapie, nutritionele biochemie, en functionele voeding genoemd.

Wat zijn de voordelen van orthomoleculaire therapie? De orthomoleculaire therapie is bedoeld om uw immuunsysteem en lever-, skelet- en hartspieren te ondersteunen en te versterken. Het wordt gebruikt om gifstoffen en andere schadelijke chemicaliën uit uw cellen, gewrichten en organen vrij te laten. U hebt waarschijnlijk gehoord over de medicijntherapie die wordt gebruikt om kanker te bestrijden. Het gebruik van deze therapie is bedoeld om uw lichaam te ontgiften en uw immuunsysteem volledig te ondersteunen. Voor wie is het? Waarom zou je willen deelnemen aan deze therapie? Het beoefenen van deze therapie betekent dat je voordelen zult hebben. U zult uw immuniteit verhogen. U zult minder gestrest zijn en zich beter kunnen concentreren. Het risico op het krijgen van ziektes zoals leukemie en infecties zal hierdoor afnemen. U zult veel sneller herstellen van ziektes. Voor wie is dit? Wij beoefenen deze therapie hier bij Acteal Healthcare. De voordelen zijn groot en gevarieerd. Laten we zeggen, u zou kunnen lijden aan een chronische rugpijn. U kunt herstellende zijn van een teenamputatie. U zou te maken kunnen hebben met astma. U zou problemen met uw galblaas kunnen hebben. Dit kan een middel zijn om elk van deze aandoeningen te verlichten of te genezen.

Lees meer

Leefstijl coach