Gezondheid

De griep en de griep

Traditionele Chinese geneeskunde

Omdat acupunctuur gebaseerd is op Traditionele Chinese geneeskunde en natuurlijke systemen om de oorzaken van ziekte weg te nemen, in plaats van medicatie, zijn veel beoefenaars van mening dat acupunctuur een effectieve preventieve gezondheidszorgmethode is.

Er zijn een aantal dingen waarvan iedereen zich bewust moet zijn wanneer hij of zij de gevolgen van een ziekte ondervindt. Deze omvatten de symptomen, oorzaken, diagnose, behandelingsmogelijkheden en bijwerkingen. Een algemeen bekend symptoom van ziekte is griep. Het is een veel voorkomende ziekte die gepaard gaat met deeltjes (zwelling, jeuk en pijn) van het verkoudheids- of griepvirus. Volgens de gezondheidsstatistieken, algemeen bekend als het griepseizoen, worden er in de Verenigde Staten jaarlijks ongeveer 31.000 griepvaccinaties toegediend. Dit is het derde seizoen in een reeks van drie griepvaccinaties die elk jaar minder en minder vaccinaties hebben.

Dus, hoe oud is het dat we griepsymptomen beginnen te krijgen? Simpel gezegd bevatten de griepprikken dode griepvirussen. Griep komt van nature het hele jaar door voor, omdat bij besmetting virussen vrijkomen. Het is gebruikelijk om griep op te lopen tijdens activiteiten buitenshuis. U kunt de griep oplopen door het inademen van ademhalingsdruppeltjes van een ziek persoon, enkele minuten voordat u gevaccineerd wordt. Daarom worden griepvaccinaties afgeraden voor personen met een verzwakt immuunsysteem, zoals kinderen, ouderen en bejaarden.Volgens de statistieken heeft de griep sinds 1997 volgens de CDC aan meer dan een half miljoen mensen het leven gekost. In diezelfde periode is de griep verantwoordelijk geweest voor honderdduizenden ziekenhuisopnames en honderdduizenden polikliniekbezoeken en ziekteverzuim per jaar.

De meeste mensen zijn zich er niet van bewust dat hoest en keelpijn een veelvoorkomend symptoom is dat vaak over het hoofd wordt gezien wanneer het op zijn ergst is. Wat nog enger is, is dat de meerderheid van de mensen die het verkoudheidsvirus oplopen, nooit symptomen ontwikkelen. Een verkoudheid is een virale infectie die de luchtwegen aantast en van persoon tot persoon kan worden overgedragen door hoesten en niezen van kinderen, ouderen en besmette rokers. Als u echter uw immuunsysteem laat verzwakken, zult u meer dan waarschijnlijk een ernstiger geval van griep ontwikkelen.

Aangezien griep alleen in de piekmaanden van het jaar voorkomt, is er altijd een kans dat de griep toeslaat tijdens uw vakantie. Het wordt aanbevolen altijd een griepprik te halen voordat u naar een internationaal evenement reist, met name een vakantiebestemming. Als u de symptomen en oorzaken van griep kent, bent u beter voorbereid om uzelf te beschermen.

De Symptomen door de nummers:

1). De meeste patiënten beschrijven hun symptomen als enorme, constante rillingen en koorts Miljoenen mensen zitten roerloos en voelen zich ellendig omdat ze een opgepikte verkoudheid hebben, maar sommigen voelen zich nog veel erger.

2) Maag- en darmklachten bestaan samen met misselijkheid, braken en diarree Naast de gebruikelijke tekenen en symptomen van een gewone verkoudheid, zijn deze klachten een teken dat er sprake is van griep.

Chronisch blijven is de sleutel, en u moet onmiddellijk actie ondernemen zodra de waarschuwingssymptomen op u betrekking hebben. De griep is niet iets dat je licht op moet vatten, zelfs niet als je misschien aan het volleyballen bent bij je zomerkampers.

Preventie is de sleutel; neem naast regelmatige griepvaccinaties de volgende stappen voor elementaire zelfzorg.

1) Was uw handen de hele dag door grondig met water en zeep. U moet ook uw handen wassen voor en na het gebruik van openbare toiletten, ervan uitgaande dat u geen spons of handdoek gebruikt.

2). Vermijd het aanraken van uw ogen, neus en mond

3). Swab uw neus en kleding ongeveer 40 minuten voordat u in bed springt Geniet met het nieuwe jaar van uw favoriete bedje en leg de lat hoger voor uw persoonlijke gezondheids- en fitnessdoelen.

Enkele belangrijke concepten die we in dit artikel hebben behandeld, zijn waarom de griep toeslaat tijdens de piekmaanden, hoe we het risico op griep kunnen verkleinen, en hoe we de opgedane kennis over preventie kunnen verspreiden.

Concluderend hebben wij besproken hoe de griep toeslaat tijdens de piekmaanden, hoe deze piekperiode wordt gedefinieerd, wat griep is, en preventieve technieken toepassen.

Veel geluk op je volgende avontuur en veel plezier.

Als je dit artikel leuk vond, vertel het dan aan al je vrienden. Ze zullen je er dankbaar voor zijn. Als je een blog of website hebt, kun je er een link naar plaatsen of het zelfs op je eigen site zetten (vergeet niet om slimme evaluaties voor de beste kwaliteit apparatuur te vermelden).

Lees meer:
acupunctuur amstelveen
acupunctuur uithoorn